Streetwear med mening

Hos Comeback Streetwear har vi har fokus på to ting. At skabe fedt streetwear samtidig med at vi hver eneste dag arbejder på at hjælpe unge mænd fra udsatte områder i Aarhus til en bedre fremtid. En fremtid hvor den enkelte unge bliver tilbudt en ny chance, lærer sig selv at kende på ny, og hvor drømmen om et helt almindeligt liv med job og familie lever.

”Har vi ikke alle på et eller andet tidspunkt i livet haft brug for, at nogen troede på os og vores værd – også selvom det lignede, at vi ikke kunne reddes? Der er intet så fedt som et godt comeback, og hvis vi hos Comeback Streetwear kan skabe rammerne for, at vores drenge netop kan få en chance til, så er det hele arbejdet værd”

– Søren Keldberg, medejer Comeback Streetwear

 

Vi arbejder hverdag på, i fællesskab med drengene, at  skaber de rammer, som den enkelte kan vokse og udvikle sig indenfor. Da Comeback Streetwear er en del af Comeback Organisationen, stilles Comeback Streetwear-virksomheden således til rådighed for de unge, med et håb om at den enkelte kan finde håb og motivation ved arbejdet i virksomheden, samtidig med at der opnås erfaringer og kvalifikationer, som kan danne grundlag for en bedre fremtid. Comeback Streetwear drives af engagerede medarbejdere sammen med nogle modige og fantastiske unge menensker, som har taget deres liv op til revision og forsøger på at gøre sig selv bedre dag for dag.

Vi hos Comeback Streetwear håber, at du vil støtte os og vores drenge, ved at købe autentisk og bæredygtigt streetwear med mening.

Ønsker du at følge os og vores hverdag i Comeback Streetwear, opdaterer vi løbende vores profiler på Facebook, Instagram, Snapchat og TikTok, hvor vi viser nye produkter, trends og afholder konkurrencer.

OBS: Modellerne på hjemmesiden og på vores sociale medier er ikke en del af Comeback-programmet.

 

Ha' en god dag - Let's go :-)


Drengene og teamet bag Comeback Streetwear