Certificeringer

Comeback Streetwear har fokus på at det tøj vi forhandler lever op til nogle grundlæggende krav, som gør at de mennesker som har været med til at lave tøjet har ordentlige forhold og at tøjet lever op til standarder for tøjproduktion, herunder hensyn til miljøet.

FAIR WEAR

Tøj fra Comeback Streetwear er lavet af producenter som har Fair Wear medlemskab. Fair Wear medlemskab betyder at tøjet er fremstillet under nogle standarder som er fastsat af Fair Wear. Det drejer sig om følgende standarder:

- Ingen tvungen beskæftigelse
- Ingen børnearbejde
- Ingen diskrimination på grundlag af race, køn, religion, politisk ståsted, fagforeningsforhold, nationalitet, social oprindelse eller handicap
- Krav til mindsteløn
- Krav til rimelige arbejdstider
- Sikre arbejdsforhold

  GOTS certificeret - Global organic textile standard

  GOTS er en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler. Mærket stiller krav til miljø og social ansvarlighed i hele værdikæden – det vil sige lige fra marken til det færdige tøj. I hovedreglen skal 95 procent af fibrene være økologiske, og en række kemikalier, blegemidler og farvestoffer er forbudte.

  Produktionen skal også overholde en række krav til, hvordan man håndterer og renser spildevand. Kravene til arbejdsforholdene inkluderer regler om arbejdstid, sikkerhed, retten til at organisere sig i en fagforening og værdige lønninger.

  STANDARD 100 by OEKO-TEX® 

  Standard 100 by OEKO-TEX®  betyder at alle komponenter i tøjet, dvs. stof, tråd, knap, lynlås og andet tilbehør, er testet for skadelige stoffer, og at varen derfor er uskadelig for menneskers helbred. Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX® -institutter på baggrund af det omfattende OEKO-TEX® kriteriekatalog. I testen tages højde for alle lovmæssigt regulerede og mange ikke-regulerede stoffer, som kan være skadelige for menneskers helbred. I mange tilfælde går grænseværdierne for STANDARD 100 ud over nationale og internationale krav. 

  PETA VEGAN certificeret

  Tøjet er 100% vegansk. Det betyder at ingen farvestoffer, garnprodukter eller andre produkter, der anvendes under fremstillingsprocessen af tøjet, indeholder animalske ingredienser og ikke er testet på dyr.

   

  *NB: Caps og Beanies har ikke overstående certificeringer.